OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Autoverzekering geweigerd, en nu?

Vergelijk autoverzekering premies

Is je aanvraag voor een autoverzekering geweigerd door een verzekeringsmaatschappij? Dat kan als je bijvoorbeeld heel jong bent en een dure sportauto hebt. Of als je de laatste tijd teveel schade hebt gehad.

De risico’s zijn dan te groot voor de maatschappij om je te accepteren. Dit hoeft niet te gelden voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus je kunt altijd een aanvraag indienen bij een andere verzekeraar.

Als je autoverzekering bij meerdere verzekeraars wordt geweigerd, dan kun je bij Rialto terecht. Deze maatschappij is in 1966 opgericht door vele maatschappijen met als doel om verkeersrisico's die voor 'normale' verzekeraars te groot zijn te verzekeren. Rialto staat vooral bekend om zijn motorrijtuigverzekeringen voor bijzondere risico's.

Je kunt dan ook je auto bij Rialto verzekeren als je ergens anders geweigerd bent. Vanwege de extra risico’s moet je er wel rekening mee houden dat de premie bij Rialto over het algemeen hoger is dan bij andere verzekeraars. Een autoverzekering bij Rialto kun je alleen afsluiten via een adviseur. Je vindt meer informatie op de site van Rialto (www.rialto.nl)

Gerelateerde artikelen

Populaire aanbiedingen