OK Onze sites maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Als u onze sites gebruikt, gaan wij er vanuit dat u akkoord bent.

Hoe een autoverzekering afsluiten?

Vergelijk autoverzekering aanbiedingen

Kenmerken:

Je kunt een autoverzekering rechtstreeks afsluiten bij een verzekeraar of via een tussenpersoon.

Tussenpersonen bemiddelen vaak voor meerdere verzekeraars, maar sommigen treden op als agent voor één aanbieder.

Via autoverzekeringvergelijking.com kun je direct bij de goedkoopste internetverzekeraars een autoverzekering afsluiten en dat is in de regel een stuk goedkoper. Wij tonen vrijwel alle aanbieders dus je kunt het zelf vergelijken.

Het snelste en makkelijkste is een autoverzekering af te sluiten nadat je een keuze hebt gemaakt op autoverzekeringvergelijking.com. Kies eerst een dekking die bij je past en lees enkele tips om te besparen op de premie. Vergelijk vervolgens de aanbiedingen en sluit de autoverzekering van je keuze online af bij de verzekeraar.

Bij veel verzekeraars heb je vervolgens 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je dan nog afzien van je nieuwe autoverzekering.

Zeg je oude autoverzekering pas op als je definitief bent geaccepteerd, want verzekeraars zijn niet verplicht iedereen te accepteren.

Stappenplan afsluiten autoverzekering:

  1. Kies het juiste type autoverzekering en dekking
  2. Vergelijk autoverzekeringen
  3. Sluit de autoverzekering van je keuze direct online af

Kan ik op Autoverzekeringvergelijking.com een autoverzekering afsluiten?

Op Autoverzekeringvergelijking.com kun je geen autoverzekering want wij zijn geen verzekeraar en geen tussenpersoon.

Wij zijn een uitgever van financiële websites en bieden een informatieservice om je te helpen met het kopen van een autoverzekering en te besparen op de premie. Daarvoor zoeken wij bij alle autoverzekeraars naar de beste aanbiedingen.

Je kunt via onze site wel rechtstreeks bij verschillende verzekeraars een autoverzekering afsluiten. Wij kunnen daarvoor een vergoeding ontvangen.

Waarom een autoverzekering afsluiten via Autoverzekeringvergelijking.com?

Op Autoverzekeringvergelijking.com streven wij ernaar de beste aanbiedingen te verzamelen. Zo bieden wij het meest complete aanbod van Nederland en de goedkoopste aanbieders. Juist omdat we geen tussenpersoon zijn en zelf informatie verzamelen, kunnen wij ook informatie bieden van de voordelige internetverzekeraars die niet meewerken aan de vergelijkingsmodules van online tussenpersonen. Naast een compleet aanbod vind je hier dan ook de goedkoopste autoverzekeringen.

Gerelateerde artikelen

Populaire aanbiedingen